Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g7228g10336kcal1445.6g0g506g0g
Kananmuna kuoreton 1084g1547kcal135.5g3.3g111.1g0g
Lanttu 904g261kcal9g41.6g2.7g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g24288kcal3180.2g89.8g1239.6g32.6g
Valittu annoskoko9216g12144kcal1590.1g44.9g619.8g16.3g
Annoskoko puolitettuna4608g6072kcal795.1g22.5g309.9g8.2g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893