Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1181g4014kcal153.5g796.8g20.1g62.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2530g759kcal72.9g91.1g2.5g0g
Kuivahiiva, annos 11g101g364kcal45.5g40.5g6.1g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma337g1079kcal0.3g249.6g0g0g
Voi 843g6117kcal10g3.4g685.5g0g
Tattarijauho, Vijatuote4216g14756kcal548.1g2951.1g59g223.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g54177kcal1660.6g8265g1546.4g572g
Valittu annoskoko9216g27089kcal830.3g4132.5g773.2g286g
Annoskoko puolitettuna4608g13544kcal415.2g2066.3g386.6g143g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963