Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2731g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g46g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 774g3140kcal0g772.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g137g425kcal15g81.9g9.6g38.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl250g325kcal32.8g0.8g20.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4142g14210kcal422g2899.1g49.7g145g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl910g8192kcal0g0g910.2g0g
Hiiva 228g170kcal29.9g2.5g0.9g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g52925kcal999.4g7514.4g1982.4g397.8g
Valittu annoskoko9216g26462kcal499.7g3757.2g991.2g198.9g
Annoskoko puolitettuna4608g13231kcal249.9g1878.6g495.6g99.5g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693