BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g287g289kcal8.6g40.2g10.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Chili paprika punainen15g6.1kcal0.3g1.4g0g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha306g508kcal58.2g0g30.6g0g
Rypsiöljy 51g453kcal0g0g51.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g109g131kcal3.7g3.9g10.9g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g2824kcal144.4g99.2g206.8g7.6g
Valittu annoskoko922g1412kcal72.2g49.6g103.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna461g706kcal36.1g24.8g51.7g1.9g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537