Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 450g322kcal8.2g64.9g0.9g4.8g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g270g294kcal64.8g0.3g2.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml113g169kcal2.2g2.8g16.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g90g77kcal1.3g4g6.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g1723kcal153g144g53.6g10.2g
Valittu annoskoko923g862kcal76.5g72g26.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna461g431kcal38.3g36g13.4g2.6g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046