Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Herkkusieni 79g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana 74g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Bataatti, kuorittu 99g80kcal1.6g16.6g0g3g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 337g402kcal48.7g0g23g0g
Vesi157g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl45g38kcal0.6g2g3.1g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g72g230kcal10.8g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g1611kcal129.6g52.2g96.4g14.4g
Valittu annoskoko923g805kcal64.8g26.1g48.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna461g403kcal32.4g13.1g24.1g3.6g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938