Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g180g306kcal36g0g18g0g
Voi 24g173kcal0.3g0.1g19.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Voi 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 225g96kcal7.6g10.8g2.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima79g307kcal22.8g0g23.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras90g315kcal11.7g63g1.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g2962kcal163.4g189g171.2g7.4g
Valittu annoskoko923g1481kcal81.7g94.5g85.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna461g741kcal40.9g47.3g42.8g1.9g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594