Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 375g285kcal7g58.1g0.7g3.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.2g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g1175kcal78g127.8g35g10.4g
Valittu annoskoko923g588kcal39g63.9g17.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna461g294kcal19.5g32g8.8g2.6g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073