Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki4000g2720kcal488g156g8g0g
Edam 24% (Arla)2400g7680kcal624g0g576g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2176g2742kcal239.4g6.5g195.8g0g
Vehnälese 192g438kcal25.6g29.6g8.6g72g
Ruisjauho kokojyväjauho 384g1168kcal33.6g212.7g7.3g53.4g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18464g29776kcal2829.6g870g1591.4g251.6g
Valittu annoskoko9232g14888kcal1414.8g435g795.7g125.8g
Annoskoko puolitettuna4616g7444kcal707.4g217.5g397.9g62.9g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577