Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g1600g5744kcal128g1260.8g8g27.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g44g110kcal2.6g3.7g9.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell2000g2160kcal480g0g10g0g
Pesto rosso292g844kcal12.3g15.2g81.5g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g240g180kcal5.3g34.8g2.2g0g
Findus thai wokkivihannekset2000g500kcal24g80g10g60g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g180g194kcal2.2g45g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18464g20455kcal1308.8g2879g354.2g174.4g
Valittu annoskoko9232g10228kcal654.4g1439.5g177.1g87.2g
Annoskoko puolitettuna4616g5114kcal327.2g719.8g88.6g43.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823