Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1169g316kcal15.2g56.1g2.3g19.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen1349g472kcal2.7g110.6g1.3g20.2g
Kalaliemikuutio 60g183kcal6g20.4g8.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 3598g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Katkarapu 1499g1025kcal216.5g0g16.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%1499g1274kcal15g67.5g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18468g6670kcal520.2g528.8g267.6g84.2g
Valittu annoskoko9234g3335kcal260.1g264.4g133.8g42.1g
Annoskoko puolitettuna4617g1668kcal130.1g132.2g66.9g21.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181