Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 705g238kcal4.9g38.8g0.7g9.9g
Sokeri187g759kcal0g186.7g0g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1993kcal9.8g451g1.4g19.8g
Valittu annoskoko924g997kcal4.9g225.5g0.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna462g498kcal2.5g112.8g0.4g5g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878