Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton349g2299kcal90.8g38.4g206.1g7g
Canderel makeutusjauhe18g67kcal0.5g16.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 42g155kcal7.8g4.6g9.1g12.7g
Kookoshiutale 61g404kcal5g3.9g39.4g10g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)349g1499kcal265.5g17.5g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g8847kcal739.2g161.4g586g59.4g
Valittu annoskoko924g4424kcal369.6g80.7g293g29.7g
Annoskoko puolitettuna462g2212kcal184.8g40.4g146.5g14.9g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892