Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 395g301kcal7.4g61.3g0.8g4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)11g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g105g199kcal15.7g0g15.7g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g59kcal4g0g4.6g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1291kcal55.4g126.4g59.2g9.4g
Valittu annoskoko924g645kcal27.7g63.2g29.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna462g323kcal13.9g31.6g14.8g2.4g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770