Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g280g56kcal3.6g8.4g0.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g88g36kcal1.2g7.1g0.3g0g
Isot katkaravut (rainbow)126g126kcal29g0g1.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g70g126kcal5.6g3.5g9.8g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 350g381kcal13.7g68.6g3.9g6.5g
Oliiviöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1624kcal106.2g175.2g51g13g
Valittu annoskoko924g812kcal53.1g87.6g25.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna462g406kcal26.6g43.8g12.8g3.3g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614