Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu116g146kcal12.7g0.3g10.4g0g
Sokeri 164g665kcal0g163.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Vehnäjauho puolikarkea 141g485kcal14.4g98.9g1.7g4.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen96g694kcal0g0g77.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g48g347kcal0.5g0.5g38.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g48g121kcal6.7g1.6g9.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g121g482kcal0g120.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.7kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g5999kcal70.8g797.2g275.6g19.2g
Valittu annoskoko924g3000kcal35.4g398.6g137.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna462g1500kcal17.7g199.3g68.9g4.8g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081