Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 467g199kcal15.8g22.4g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 112g160kcal14g0.3g11.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.5g127.4g2.2g6.4g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g140g20kcal2.7g0.6g0.7g0g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g2337kcal102g301.4g75.6g12.8g
Valittu annoskoko924g1168kcal51g150.7g37.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna462g584kcal25.5g75.4g18.9g3.2g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474