Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)113g68kcal1.1g5.1g4.5g0g
Ruokakerma ingman 5%90g77kcal3.1g5.4g4.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus450g293kcal7.2g67.5g0.4g6.3g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit270g591kcal40g7.3g44g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g2063kcal103.2g172g106.8g12.6g
Valittu annoskoko925g1032kcal51.6g86g53.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna462g516kcal25.8g43g26.7g3.2g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167