Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g600g180kcal6g24g1.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g3513kcal114g481.6g106g104.4g
Valittu annoskoko9240g1757kcal57g240.8g53g52.2g
Annoskoko puolitettuna4620g878kcal28.5g120.4g26.5g26.1g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671