Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g2239g11507kcal671.6g335.8g917.8g208.2g
Vesi, vesijohtovesi 4477g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g28g102kcal1g22.3g1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g560g991kcal1.1g54.8g1.1g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g728g2547kcal101.9g407.4g50.2g80g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1181g3779kcal177.1g696.7g30.7g118.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g37850kcal1905.4g3034g2001.6g812.6g
Valittu annoskoko9240g18925kcal952.7g1517g1000.8g406.3g
Annoskoko puolitettuna4620g9463kcal476.4g758.5g500.4g203.2g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722