Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2384g4524kcal646.4g0g214.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1612g204kcal18.1g15.8g3.2g16.1g
Kurkku, tuore1402g140kcal8.4g23.7g1.4g9.8g
Tomaatti, tuore3365g683kcal20.2g127.9g10.1g47.1g
Sinappi 224g295kcal9.8g31.6g13.5g3.8g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix252g126kcal3.8g25.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g11943kcal1413.4g448.4g488g153.6g
Valittu annoskoko9240g5971kcal706.7g224.2g244g76.8g
Annoskoko puolitettuna4620g2986kcal353.4g112.1g122g38.4g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763