Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1840g6313kcal187.5g1288g22.1g64.4g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%960g2112kcal28.8g48g192g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 800g365kcal24g38.4g12g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Sokeri 240g974kcal0g239.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Mansikkahillo 2000g4527kcal11.2g1078.8g2g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g36177kcal736.2g5776g1020.6g165.6g
Valittu annoskoko9240g18089kcal368.1g2888g510.3g82.8g
Annoskoko puolitettuna4620g9044kcal184.1g1444g255.2g41.4g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262