Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 6300g10562kcal1370.9g0.6g565.1g0g
Sipuli (kuorittu)1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1400g10080kcal0g0g1120g0g
Suola, annos 3g420g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g41889kcal2771g108.8g3374.6g38g
Valittu annoskoko9240g20944kcal1385.5g54.4g1687.3g19g
Annoskoko puolitettuna4620g10472kcal692.8g27.2g843.7g9.5g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037