Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g180g630kcal6.3g145.8g1.8g5.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g2881kcal87.4g361.2g119.6g10.8g
Valittu annoskoko925g1441kcal43.7g180.6g59.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna463g720kcal21.9g90.3g29.9g2.7g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300