Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g250g926kcal11.3g77.6g62.5g9.3g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja250g195kcal42g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu128g161kcal14g0.4g11.5g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g6.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1851g2596kcal135.8g161.4g153.2g19.8g
Valittu annoskoko925g1298kcal67.9g80.7g76.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna463g649kcal34g40.4g38.3g5g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674