Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 434g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 37g112kcal3.2g20.3g0.7g5.1g
Kaurahiutale 27g100kcal3.9g15.2g1.9g2.7g
Auringonkukansiemen 100g594kcal23g12.6g49.5g6g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 14g99kcal0.1g0g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 282g967kcal28.7g197.2g3.4g9.9g
Kuivahiiva, annos 11g7.3g26kcal3.3g2.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g3916kcal124.4g526g134.2g47.4g
Valittu annoskoko925g1958kcal62.2g263g67.1g23.7g
Annoskoko puolitettuna463g979kcal31.1g131.5g33.6g11.9g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453