Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g250g300kcal47.6g0g12.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g19g169kcal0g0g18.8g0g
Tomaattimurska 501g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3.8g14kcal0.5g2.3g0.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g1383kcal108.6g77.8g66.2g25.4g
Valittu annoskoko925g692kcal54.3g38.9g33.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna463g346kcal27.2g19.5g16.6g6.4g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070