Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 200g77kcal0.3g16.3g0.2g3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g13g22kcal2.3g2.8g0.2g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g5g19kcal0.1g4.2g0.2g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1851g774kcal15.4g92.2g32.2g17.4g
Valittu annoskoko926g387kcal7.7g46.1g16.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna463g193kcal3.9g23.1g8.1g4.4g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548