Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4335g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 367g1115kcal32.1g203.2g7g51g
Kaurahiutale 267g998kcal38.7g152.1g19.5g26.7g
Auringonkukansiemen 1000g5941kcal230.1g126g495.2g60g
Siirappi 200g603kcal0.2g148.3g0g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 140g993kcal0.5g0g112g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2818g9668kcal287.1g1972.4g33.8g98.6g
Kuivahiiva, annos 11g73g264kcal33g29.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18500g39165kcal1243.4g5262.6g1343.8g472.6g
Valittu annoskoko9250g19582kcal621.7g2631.3g671.9g236.3g
Annoskoko puolitettuna4625g9791kcal310.9g1315.7g336g118.2g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453