Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7195g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1799g606kcal12.4g98.9g1.8g25.2g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g6g1.2kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g252g844kcal0.3g206.5g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18504g2901kcal25.4g610.8g4.2g57.4g
Valittu annoskoko9252g1451kcal12.7g305.4g2.1g28.7g
Annoskoko puolitettuna4626g725kcal6.4g152.7g1.1g14.4g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081