Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.3g0.2g12g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Soijarouhe, tumma, 30g63g202kcal31.2g18.7g0.3g3.4g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki38g30kcal4.9g0.8g0.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 83g114kcal10.3g0.2g8.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1852g1969kcal172g197g48.2g32.8g
Valittu annoskoko926g984kcal86g98.5g24.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna463g492kcal43g49.3g12.1g8.2g
Arvot/100g100g106kcal9.3g10.6g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334331