Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Pennepasta, Gallo2400g8040kcal300g1620g36g144g
Herkkusieni 2000g318kcal42g6g6.6g30g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Kasvisliemi laimennettu 2200g204kcal6.4g9g15.8g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton720g504kcal68.4g28.8g14.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1600g224kcal30.4g6.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18520g22476kcal896g3346g594.4g353.8g
Valittu annoskoko9260g11238kcal448g1673g297.2g176.9g
Annoskoko puolitettuna4630g5619kcal224g836.5g148.6g88.5g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605