Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 4800g4026kcal876g0g52.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g320g205kcal11.2g0.6g80g0g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)800g2560kcal296g0.2g152g0g
Korppujauho 320g1172kcal33.6g239.7g3.3g17g
Maitojauhe rasvaton 240g853kcal77.9g127g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g144g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18528g21877kcal2589.4g735g1061g34g
Valittu annoskoko9264g10939kcal1294.7g367.5g530.5g17g
Annoskoko puolitettuna4632g5469kcal647.4g183.8g265.3g8.5g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171