Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2402g2699kcal507.4g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)1201g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Paprika punainen 1501g439kcal14.1g67.5g6g28.5g
Porkkana 1201g393kcal7.4g66.8g2.4g30.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1201g480kcal13.2g86.5g6g16.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g180g829kcal0.9g0.9g91.9g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu1501g901kcal15g67.5g60g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow78g203kcal7.8g7.8g15.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18528g12534kcal1162.8g709.2g512.6g195.2g
Valittu annoskoko9264g6267kcal581.4g354.6g256.3g97.6g
Annoskoko puolitettuna4632g3134kcal290.7g177.3g128.2g48.8g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752