Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)3195g11181kcal408.9g2226.6g60.7g102.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3195g5239kcal798.6g28.8g210.8g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g1198g4193kcal335.4g0g299.5g0g
Kananmuna kuoreton 879g1253kcal109.8g2.6g90g0g
Ketsuppi, Felix799g719kcal8g167.7g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18528g45169kcal3321.4g4851.4g1330g204.4g
Valittu annoskoko9264g22585kcal1660.7g2425.7g665g102.2g
Annoskoko puolitettuna4632g11292kcal830.4g1212.9g332.5g51.1g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560