Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g452g154kcal0.9g32.1g1.4g8.1g
Puolukka 136g53kcal0.6g9.2g0.7g3.5g
Voi 113g820kcal1.3g0.5g91.9g0g
Mantelilastu (A la meira)113g678kcal27.1g7.5g61g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 113g459kcal3.4g109.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g4328kcal66.6g318g310g23.2g
Valittu annoskoko927g2164kcal33.3g159g155g11.6g
Annoskoko puolitettuna464g1082kcal16.7g79.5g77.5g5.8g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.2g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454