Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka225g563kcal24.8g36g36g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g180g256kcal22.5g0.5g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Etikkapunajuuri 75g27kcal0.8g5g0.2g1.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g180g595kcal3.6g4.5g63.1g0g
Ranskankerma, Milbona150g437kcal3.5g4.5g45g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g3913kcal115.4g127.2g329.2g6.6g
Valittu annoskoko927g1957kcal57.7g63.6g164.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna464g978kcal28.9g31.8g82.3g1.7g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388