Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 112g116kcal3.9g20.2g1.2g3.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g225g135kcal8.3g16.4g4.5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)55g198kcal3g41.8g1.9g3g
Korppujauho 24g86kcal2.5g17.7g0.2g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g746kcal85.4g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g2718kcal219.8g192.6g116.6g15.2g
Valittu annoskoko927g1359kcal109.9g96.3g58.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna464g680kcal55g48.2g29.2g3.8g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676