Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 102g33kcal0.6g5.7g0.2g2.6g
Bataatti, kuorittu 58g47kcal0.9g9.8g0g1.7g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g2.9g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%58g99kcal4g0.8g8.7g1.2g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 29g37kcal6.3g0g1.3g0g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g714kcal28.8g41.8g43.8g16.2g
Valittu annoskoko928g357kcal14.4g20.9g21.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna464g179kcal7.2g10.5g11g4.1g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110