Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio438g284kcal43.7g18.4g1.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 140g59kcal13.7g0.6g0.1g0g
Mansikka 350g163kcal1.8g29.4g0.7g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g1013kcal118.4g96.8g4.2g13.4g
Valittu annoskoko928g507kcal59.2g48.4g2.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna464g253kcal29.6g24.2g1.1g3.4g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191