Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g313g78kcal4.1g13.1g0.6g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.3g4.4kcal0.2g0.7g0.2g0.4g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g44g114kcal4.4g20.6g1.3g2.2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton63g100kcal5g2.5g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g833kcal30.4g85.8g39.8g7.6g
Valittu annoskoko927g417kcal15.2g42.9g19.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna464g208kcal7.6g21.5g10g1.9g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175