KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.3g
Lanttu 131g38kcal1.3g6g0.4g2.4g
Kukkakaali 131g32kcal2.4g2.9g0.4g3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g131g79kcal2g17g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Purjosipuli 52g12kcal0.9g1.3g0.1g1.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl87g74kcal1.2g3.8g6.1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g153g168kcal27.5g2.3g4.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g66g164kcal12.4g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g1250kcal98.4g86g54.2g23.4g
Valittu annoskoko928g625kcal49.2g43g27.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna464g313kcal24.6g21.5g13.6g5.9g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146