Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g350g385kcal73.6g0g8.8g0g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g171g48kcal1g10.2g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Soijakastike 26g16kcal1.4g2.5g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g26g25kcal1.1g5g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g123g28kcal2.1g3.9g0.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g88g46kcal5g4.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g1384kcal171.8g65g46g13g
Valittu annoskoko928g692kcal85.9g32.5g23g6.5g
Annoskoko puolitettuna464g346kcal43g16.3g11.5g3.3g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446