Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Papu valkoinen, keitetty 133g143kcal11.2g18.7g0.5g9.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 67g212kcal16.2g30.5g1.3g5.9g
Tomaattimurska 267g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)13g19kcal0.5g1.2g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1077kcal62.8g141.8g18g44.4g
Valittu annoskoko928g538kcal31.4g70.9g9g22.2g
Annoskoko puolitettuna464g269kcal15.7g35.5g4.5g11.1g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829