Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 67g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g20g22kcal0.2g5g0g0g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.4g0.3g2.6g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)267g213kcal44.3g0g2.7g0g
Soijakastike 8g4.8kcal0.4g0.8g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Tomaatti 87g20kcal0.5g3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1117kcal112g59.2g41.6g15.6g
Valittu annoskoko928g559kcal56g29.6g20.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna464g279kcal28g14.8g10.4g3.9g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239