Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu120g152kcal13.2g0.4g10.8g0g
Sokeri 134g543kcal0g133.6g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste134g990kcal0g0g109.6g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g40g136kcal5.2g27.1g0.7g2.1g
Tattarijauho, Myllynparas267g909kcal34.8g180.5g4.5g14.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito67g31kcal0.1g6.3g0.7g0.1g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g150g51kcal0.8g9.6g0.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g5702kcal109.2g733.2g254.4g43g
Valittu annoskoko928g2851kcal54.6g366.6g127.2g21.5g
Annoskoko puolitettuna464g1426kcal27.3g183.3g63.6g10.8g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915