Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)110g241kcal14.4g0.5g20.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g37g269kcal0.4g0.4g29.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 498g227kcal14.9g23.9g7.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai274g959kcal32.9g194.5g5.8g8.2g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3453kcal125.2g453.6g127.2g16.4g
Valittu annoskoko928g1726kcal62.6g226.8g63.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna464g863kcal31.3g113.4g31.8g4.1g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432908