Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g699g168kcal8.4g23.7g1.4g14.7g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g53.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original40g28kcal1.6g3.2g1.2g1.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1412kcal23.8g66.8g113.2g32.8g
Valittu annoskoko928g706kcal11.9g33.4g56.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna464g353kcal6g16.7g28.3g8.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318