Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g201g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 185g634kcal18.8g129.4g2.2g6.5g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%96g212kcal2.9g4.8g19.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 80g37kcal2.4g3.9g1.2g0g
Sokeri 16g65kcal0g16.1g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g24g176kcal0.2g0.2g19.3g0g
Mansikkahillo 201g455kcal1.1g108.3g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3633kcal73.6g580.2g102.6g16.6g
Valittu annoskoko928g1817kcal36.8g290.1g51.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna464g908kcal18.4g145.1g25.7g4.2g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262