Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g101g70kcal12.1g4g0.5g0g
Rypsiöljy 67g593kcal0g0g67g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g536g1796kcal74g343.6g12.3g32.2g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g54g188kcal13.9g1.3g14.5g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g27g57kcal5.4g1.6g3.2g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g27g24kcal4.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g5490kcal220.4g709g196.6g64.6g
Valittu annoskoko928g2745kcal110.2g354.5g98.3g32.3g
Annoskoko puolitettuna464g1372kcal55.1g177.3g49.2g16.2g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149